Fotoshoot

14. mai 2013 Skrevet av

Dersom været tillater det, inviterer brudepareBrekkeparken-1t alle gjestene til en kaffekopp og felles fotoshoot i Brekkeparken, Skiens flotte park og museumsanlegg. Blant laftede stabbur med torvtak og paviljonger pyntet med fargerike blomster ligger alt til rette for magiske kodak moments. Fotograf Vibeke Nyblin vil sørge for at de romantiske øyeblikkene foreviges for fremtidige generasjoner.

Brekkeparken

Brekkeparken er en frodig og innholdsrik park som innbyr til bruk og rekreasjon. Det er høyt faglig nivå på skjøtsel og parken gir et frodig og velstelt helhetsinntrykk. Telemark Museum utviser vilje og evne til å holde høy standard på en park som er av stor historisk betydning. Skjøtsel og drift av Brekkeparken blir ivaretatt av dyktige utøvere.

Det 40 mål store parkanlegget ble anlagt i 1810 -15 i engelsk stil.

Telemark Museum og Brekkeparken inngår i en forbilledlig symbiose med sin store samling av gamle bondestuer, løer, loft og bur fra hele Telemark. Her finner vi også restaurantområde med friluftsscene. Parken er innholdsrik med lysthus, paviljong, andedam, lekeplass m.m.

Brekkeparken har i alle år beholdt sin opprinnelige form og stil. Om våren er den et praktfullt syn med flere tusen tulipaner, og det er store felter med stauder av mange ulike arter. Buskfelter består av gamle og nye arter.

Store deler av parken består av til dels gamle trær som krever oppmerksomhet, oppfølging og skjøtsel

 

Google viser deg veien